Skip to content

Algemene voorwaarden

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op De Bredase Biercantus op 30 juni 2022. Bij aankoop van een ticket gaat men met de volgende punten akkoord:

  1. De minimumleeftijd van dit evenement is 18 jaar. Bij de deur zal hierop gecontroleerd worden. Als je een kaartje hebt maar nog geen 18 bent word je niet binnengelaten en zal je ook geen compensatie o.i.d. ontvangen.
  2. Annuleren van de tickets is niet mogelijk. Het is wel toegestaan om je ticket door te verkopen aan iemand anders. Dit dient wel uiterlijk drie dagen voor het evenement doorgegeven te zijn aan de organisatie. Dit kan via het mailadres cantusbreda@gmail.com of via een priv├ębericht op Facebook.
  3. Het is niet toegestaan om eigen consumpties, wapens, drugs of andere gekkigheid mee te nemen.
  4. Wij behouden ten alle tijden het recht om als organisatie zijnde iemand uit de zaal te verwijderen bij ongewenst gedrag.
  5. Indien het evenement om een of andere reden niet door kan gaan zal er volledige restitutie verleend worden. Mocht het evenement op een andere datum wel doorgang kunnen vinden zal het ook mogelijk zijn om de gekochte tickets om te ruilen voor de nieuwe datum.
  6. Eventuele schade die toegebracht wordt aan anderen en/of eigendommen van anderen tijdens het evenement zal volledig op de desbetreffende persoon verhaald worden. Hieronder vallen uiteraard ook alle eigendommen van De Avenue.